Tiukka kamppailu Luomu SM -kilpailussa

Kymmenettä kertaa järjestetyn ammattikeittiöiden Luomu SM -kilpailun voitot menivät Tampereen steinerkoulun oppilasravintola Timjamille ja Salon seurakunnalle. Perussarjoissa palkittiin 6 eniten luomua käyttävää eri kokoista toimijaa. 

Vaikka yleisesti luomun kulutuksen ja ostamisen laskua on nähtävissä, on ammattikeittiöillä täysin toinen suunta. ”Keittiöt lisäävät luomua ja haluaisivat lisätä enemmänkin, kunhan tarjolla olisi tuotteita mitä tilata. Ammattikeittiöille luomun lisääminen on tärkeä osa vastuullisten toimintojen kehittämistä”, Portaat luomuun -ohjelman projektipäällikkö Anu Arolaakso toteaa. 

.

Lue artikkeli ja tutustu voittajiin:

Tiukka kamppailu Luomu SM -kilpailussa