Tässäkin on luomua!

Tiistaina 21.3. klo 13-14 kuullaan, miten Mäntsälän Ateriapalveluissa ja Päijät-Hämeen Ateriapalveluissa on päästy luomuttamisen vauhtiin.

Tervetuloa Tässäkin on luomua -infoon ti 21.3.2023 klo 13-14! 

Infossa kuullaan, miten hernekeitto ja kasvislasagne muuttuvat luomuisemmiksi? Kuinka luomutuotteita on lisätty Mäntsälän ja Päijät-Hämeen ruokalistoille? Mistä on löytynyt sopivat luomutuotteet ruokapalveluiden käyttöön? Miten kustannuksia pyritään taltuttamaan?

Luomuttamisen vaiheista kertovat 
•    Terhi Marttinen, tuotantovastaava Mäntsälän kunnan Ateriapalvelut
•    Jukka Turta, tuotekehityspäällikkö, Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta viimeistään ma 20.3.2023 mennessä.
Osallistumislinkki lähetetään ti 21.3. aamulla. 

Info on kaikille avoin ja maksuton ja se järjestetään Teamsin kautta. Infon järjestää Luomutetaan ruokapalvelut -hanke. 

  • 17.02.2023