Tässäkin on luomua! -info tänään 6.11. klo 13-14

Tänään maanantaina 6.11. klo 13-14 kuullaan, miten luomuttaminen onnistuu ammattikeittiössä.

Kaksi Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeessa mukana olevaa pilottia kertoo omia kokemuksiaan luomun käytön lisäämisestä.

Kokemäen ruokapalvelu haluaa lisää paikallista luomua lautasille. Lähialueen tuottajan luomuherne on jo käytössä ja ruokapalvelu on mukana kehittämässä paikallista luomuketjua. 

Savon koulutuskuntayhtymän ruokapalvelu on lisännyt luomun käyttöä jo vuodesta 2008. Luomu on vakiinnuttanut paikkansa mm. opiskelijoiden aamupuurossa ja henkilöstön lounastarjoiluissa.

Liitty kuulolle tästä Liity kokoukseen napsauttamalla tästä 

Infon järjestää Luomutetaan ruokapalvelut -hanke, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö. 

  • 06.11.2023