Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilä mukaan Portaat luomuun -ohjelmaan

Luomuruoka on nyt osa Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilän vastuullisuustyötä

Vastuullisuus näkyy Nuoriso -ja matkailukeskus Hyvärilän jokapäiväisessä arjessa. Nuorille tarjotaan turvallisia kokemuksia, joissa nuori löytää yhteyden muihin ihmisiin, luontoon ja itseensä. Luonnon hyvinvointi on huomioitu niin ravintolan tarjoamassa ruoassa kuin ekologisina toimintatapoina. Pitkäjänteinen vastuullisuustyö ja sitoutuminen kestäviin toimintatapoihin on tunnistettu muun muassa Sustainable Travel Finland -merkillä.

Nuorisotyössä arkipäiväiset tilanteet ja leirikokemukset ovat hieno tilaisuus vastuullisuuskasvatukseen ja yhdessä oppimiseen. ”Ympäristötietoisuus jalkautuu parhaiten nuorisotyössämme, lukuisten erilaisten nuorisoleiriemme ohjelmissa ja aktiviteeteissa. Hyvärilän useat kansainväliset nuorisoryhmät vievät viestiä myös maamme rajojen ulkopuolelle ja samalla tuovat omaa osaamistaan ja käytänteitään yhteisesti jaettavaksi ja koettavaksi”, kommentoi Hyvärilän nuorisopäällikkö Tuija Hurri.

Lue koko tiedote täältä

  • 29.04.2022