Luomua ravintola

Luomua ravintola - hakupalvelusta löydät näppärästi luomua tarjoavan ravintolan tai ruokapalvelun. Hakupalvelun tuloksena saat Luomua-ravintolan yhteystiedot, linkin ravintolan omille sivuille sekä karttanäkymän ravintolan sijainnista. Hakutuloksessa eniten luomua tarjoava ravintola on aina ensimmäisenä.

.

Luomua-tähtiä

Luomua ravintola -hakupalvelusta löytyvät ruokapalvelut ovat mukana luomuohjelmassa. Tunnistat Luomua-ravintolan tähtilogosta: mitä enemmän ravintolalla on Luomua-tähtiä, sitä enemmän siellä käytetään luomutuotteita. 

 ravintolassa käytetään paljon tai niin paljon luomutuotteita kuin mahdollista

       ravintolassa käytetään melko paljon luomutuotteita säännöllisesti

             ravintolassa käytetään jonkin verran luomutuotteita säännöllisesti

..

Löysitkö etsimäsi?

Kaikissa Suomen ravintoloissa ja ruokapalveluissa käytetään luomutuotteita vähintään joskus. Ravintola tai ruokapalvelu ei kuitenkaan aina kerro käyttävänsä luomutuotteita. Kaikki luomua tarjoavat ravintolat eivät vielä kuulu ohjelmaan, minkä vuoksi ne eivät löydy hakupalvelusta.

Luomua ravintola -luomuohjelma on ammattikeittiöille suunnattu palvelu, jonka avulla ravintolat ja ruokapalvelut voivat lisätä luomutuotteiden käyttöä asteittain ja viestiä siitä asiakkailleen luotettavasti. Hakupalvelusta löytyy jo lähes 2500 ruokailupaikkaa.

Jos suosikkiravintolassasi käytetään luomutuotteita, ja se ei vielä löydy Luomua-ravintola hakupalvelusta, niin vinkkaa siitä heille ja muutkin asiakkaat löytävät sen.

.

#TasteLuomu

juttusarja esittelee Luomua ravintola -hakupalvelusta löytyvien ruokapalveluiden toimintaa ja suhdetta luomuun. Tutustu tarinoihin ja ruokapalveluihin.

.

.

Luomu ravintolassa

Lähes kaikissa Suomen ravintoloissa ja ruokapalveluissa käytetään luomutuotteita vähintään joskus. 23 % ruokapalveluista käyttää luomua päivittäin. Ruoka-alan ammattilaiset arvostavat luomuraaka-aineiden korkeaa laatua ja hyvää makua, turvallisuutta, eettisyyttä ja ympäristön, eläinten sekä ihmisten hyvinvointia.  

Portaat luomuun -ohjelma on ammattikeittiöille suunnattu palvelu, jonka avulla ruokapalvelut voivat lisätä luomutuotteiden käyttöä asteittain ja viestiä siitä asiakkaille luotettavasti. Ohjelmassa on jo mukana lähes 2500 ruokapalvelutoimijaa.
.

Mistä luomu löytyy?

Ohjelman hakupalvelusta löydät helposti luomua tarjoavan ravintolan tai ruokapalvelun. Hakupalvelun tuloksena saat Luomua-ravintolan yhteystiedot, linkin ravintolan omille sivuille sekä karttanäkymän ravintolan sijainnista. Hakutuloksessa eniten luomua tarjoava ravintola on aina ensimmäisenä.

Löysitkö etsimäsi?

Ravintola tai ruokapalvelu ei aina kerro käyttävänsä luomutuotteita. Kaikki luomua tarjoavat ravintolat eivät vielä kuulu ohjelmaan, minkä vuoksi ne eivät löydy hakupalvelusta. Voit vinkata suosikkiravintolasi henkilökunnalle Luomua-ravintola hakupalvelusta, jotta muutkin asiakkaat löytäisivät sen.

Luomua-tähtiä

Portaat luomuun -ohjelmaan kuuluvat ravintolat etenevät kuusiportaisessa ohjelmassa asteittain. Portailla ylöspäin mennessään ravintolat ansaitsevat Luomua-tähtiä. Mitä enemmän ravintolalla on tähtiä, sitä enemmän se käyttää luomutuotteita. Löydät Luomua-ravintolamerkin ohjelmaan kuuluvasta ravintolasta tai ruokapalvelusta.

 ravintolassa käytetään paljon tai niin paljon luomutuotteita kuin mahdollista

       ravintolassa käytetään melko paljon luomutuotteita säännöllisesti

             ravintolassa käytetään jonkin verran luomutuotteita säännöllisesti