Luomua ravintola

Luomua ravintola - hakupalvelusta löydät näppärästi luomua tarjoavan ravintolan tai ruokapalvelun. Eniten luomua tarjoava ravintola on aina ensimmäisenä hakutuloksissa.

Luomutähtiä

Luomua ravintola -hakupalvelusta löytyvät ruokapalvelut ovat mukana luomuohjelmassa. Tunnistat Luomua ravintolan tähtilogosta: mitä enemmän ravintolalla on luomutähtiä, sitä enemmän siellä käytetään luomutuotteita. 

Yksi tähti

Ravintolassa käytetään jonkin verran luomutuotteita säännöllisesti

Kaksi tähteä

Ravintolassa käytetään melko paljon luomutuotteita säännöllisesti

Kolme tähteä

Ravintolassa käytetään paljon tai niin paljon luomutuotteita kuin mahdollista

Löysitkö etsimäsi?

Kaikissa Suomen ravintoloissa ja ruokapalveluissa käytetään luomutuotteita vähintään joskus. Luomua ravintola -hakupalvelusta löytyy jo lähes 2500 ruokailupaikkaa. Jos suosikkiravintolassasi käytetään luomutuotteita, ja se ei vielä löydy hakupalvelusta, niin vinkkaa siitä heille ja muutkin asiakkaat löytävät ravintolaan ja luomun äärelle.

#TasteLuomu

juttusarja esittelee Luomua ravintola -hakupalvelusta löytyvien ruokapalveluiden toimintaa ja suhdetta luomuun.

Portaat luomuun

Kaikki luomua tarjoavat ravintolat eivät vielä kuulu luomuohjelmaan, minkä vuoksi ne eivät löydy hakupalvelusta. Portaat luomuun -ohjelma on ammattikeittiöille suunnattu palvelu, jonka avulla ravintolat ja ruokapalvelut voivat lisätä luomutuotteiden käyttöä asteittain ja viestiä siitä asiakkailleen luotettavasti.