• Ammattilaisille

  • Ammattilaisille

  • Ammattilaisille

  • Ammattilaisille

Haluatko lisätä luomua ruokalistalle?

Luomuohjelma auttaa kaikenkokoisia ammattikeittiöitä luomuasioissa.

Liity mukaan Portaat luomuun -ohjelmaan ja
  • saat apua luomun käytön lisäämiseen
  • vahvistat ruokapalvelun vastuullisuutta 
  • teet hyvät teot näkyväksi

"Ilman Portaat Luomuun -ohjelmaa emme olisi näin pitkällä luomun käytössä"

Mari Portaala, Salon kaupungin ravitsemis- ja puhtaanapitopalvelut, luomuportaalla 4

Miksi luomu?

Kun ammattikeittiö valitsee luomun, on se moninkertaisesti hyvä valinta.

Luomu eli luonnonmukainen tuotanto yhdistää ympäristön ja eläinten hyvinvoinnin kannalta parhaat käytännöt sekä huomioi kuluttajien toiveet korkealaatuisista ja luonnollisista tuotteista. 

#TasteLuomu

Ruoka-alan ammattilaiset kertovat käyttävänsä luomua sen hyvän maun ja laadun vuoksi sekä luonnon monimuotoisuuden suojelemiseksi. 

"Ohjelmassa mukanaolo tuo näkyvyyttä ravintolalle"

Merja Jokiniemi, Oppilasravintola Timjami, luomuportaalla 6

Luomun kysyntä kasvaa

Ravintoloiden asiakkaat haluavat yhä useammin vastuullisista raaka-aineista valmistettua ruokaa.

Noin 60% kuluttajista pitää erittäin tai melko tärkeänä, että luomua on tarjolla ravintoloissa ja joukkoruokailussa.

Luomusta ammattilaisille

Luomu keittiössä

Miten luomun käytössä pääsee alkuun? Entä mistä luomua voi hankkia? Jotta tarjotaan luotettavasti luomua, tulee kiinnittää huomiota muutamaan seikkaan. 

Luomu ei ole kallista

Kun luomua halutaan lisätä, ei kannata takertua ostohintaan. Luomu on perustellusti arvokkaampaa, mutta hinnan saa tasoitettua hyvin suunnitelluilla toimenpiteillä.

Uutuustuotteita

Tukkujen ja tavarantoimittajien valikoimista löytyy monia erilaisia luomutuotteita. Tutustu uutuustuotteiden listaan ja löydä teille sopivat luomutuotteet.

Tuottajille

Autamme sinua kertomaan luomutuotteistasi ammattikeittiöille

Lue lisää

Seuraa meitä somessa.

Mitä luomulle kuuluu? Pysy kuulolla.

Tilaa uutiskirje