• Ammattilaisille

  • Ammattilaisille

  • Ammattilaisille

  • Ammattilaisille

Haluatko lisätä luomua ruokalistalle?

Luomuohjelma auttaa kaikenkokoisia ammattikeittiöitä luomuasioissa.

"Ilman Portaat Luomuun -ohjelmaa emme olisi näin pitkällä luomun käytössä"

Mari Portaala, Salon kaupungin ravitsemis- ja puhtaanapitopalvelut, luomuportaalla 4

Liittymällä mukaan

Saat

  • näkyvyyttä
  • tietoa luomun saatavuudesta
  • luotettavuutta viestintään
  • työkalun Oiva-tarkastuksiin

Vahvistat

  • ravintolasi vastuullisuutta
  • luomuosaamistasi
  • kilpailuasemaasi

"Ohjelmassa mukana olo tuo näkyvyyttä ravintolalle"

Merja Jokiniemi, Oppilasravintola Timjami, luomuportaalla 6

Luomun kysyntä kasvaa

Ravintoloiden asiakkaat haluavat yhä useammin vastuullisista raaka-aineista valmistettua ruokaa.

Noin 60% kuluttajista pitää erittäin tai melko tärkeänä, että luomua on tarjolla ravintoloissa ja joukkoruokailussa.

Luomun ympäristövaikutukset

Luomu ylläpitää luonnon monimuotoisuutta, maan pinnalla ja pinnan alla. Luomutuotanto myös säästää niukkoja luonnonvaroja.