Julkaisemme kevään aikana juttusarjan viime vuoden Luomu SM -voittajista sekä pienen katsauksen heidän toimintaansa. Tutustu upeisiin voittajiin täältä.
16.5.2022
Tervetuloa LuRu-hankkeen infoihin!
Ilmastoruokaohjelman julkaisuwebinaari
6.5.2022
Luonnon monimuotoisuus hankinnoissa
29.4.2022
Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilä mukaan Portaat luomuun -ohjelmaan
20.4.2022
Luomu 2.0 toimuntasuunnitelman esittely 6.5. klo 8.30
13.4.2022
Miten kasvattajana voit vaikuttaa koulu- ja päiväkotiruokailuun? -webinaari pe 22.4.2022 klo 9.30–11.00
Luomua kiitos!
6.4.2022
Reilut tuotteet ympäristölle ja ihmisille
30.3.2022
Kaarea mukaan Portaat luomuun -ohjelmaan: tavoitteena vastuullisemmat ateriat
28.3.2022
Luomulla lisää vaikuttavuutta Salon Seurakunnan ympäristötyöhön
15.3.2022
Ikaalisten ruokapalveluiden luomun käytölle vauhtia Portaat luomuun -ohjelmasta
28.2.2022
Tutkittua tietoa luomusta -webinaarisarja käynnistyy
24.2.2022
Konnun keittiössä luomu on osa laadukasta ruokaa
Vastuullisuus ravintolatoiminnassa haltuun!
10.2.2022
Hurmaa asiakkaasi luomumarja-aronialla!
7.2.2022
Koulujakelutuki kannustaa luomun käyttöön
1.2.2022
Luomun saatavuus-info sarja alkaa!
26.1.2022
Tarinoita vuoden 2021 Luomu SM -voittajista
16.12.2021
Nyt luomutetaan ruokapalvelut!
14.12.2021
Luomukuohuviinillä pieni hiilijalanjälki
1.12.2021
Vastuullisten ruokapalveluiden hankintaopas julkaistu
12.11.2021
Luomua myös jouluna
3.11.2021
Katso upea Luomu SM -voittajavideo
27.10.2021
Luomu SM 2021 voittajat selvillä
Kuluttaja haluavat luomua myös ruokapalveluihin
5.10.2021
Luomu SM 2021 voittajat julkistetaan 27.10.
23.9.2021
Luomulle vihdoin oma päivä!
29.6.2021
Kohti 25 % luomutavoitetta ruokapalveluissa -webinaarin tallenne
23.6.2021
Luomu 2.0 -luomuohjelma julkaistu
22.6.2021
Kohti 25 % luomutavoitetta ruokapalveluissa -webinaarin esitykset
15.6.2021
Luomuwebinaarin ti 15.6. klo 13-16 osallistumislinkki
10.6.2021
Miten tuplata luomu julkisissa ruokapalveluissa?
1.6.2021
Alavuden kylmäpuristettu luomurypsiöljy sopii loistavasti salaattipöytiin
24.5.2021
Luomureseptiikkaa ammattikeittiöihin -webinaari to 27.5. klo 13.00-14.30
19.5.2021
Kohti 25 prosentin luomutavoitetta ruokapalveluissa -webinaari 15.6. klo 13-16
16.4.2021
Luomuliiton webinaari kumppanuusmaataloudesta ke 5.5.
13.4.2021
Webinaari to 6.5. klo 14-15; Pk-yrittäjien tuotteet kuntien ruokalistoille tuotannonohjausjärjestelmän avulla
6.4.2021
Luomufaktaa Ruokafakta-sivustolla
30.3.2021
Pohjois-Savon luomutuotanto pärjää hyvin valtakunnallisessa vertailussa
29.3.2021
EU:n luomuohjelmalla halutaan edistää luomun kysyntää
Kouluruokawebinaari
18.3.2021
Samiedussa luomu näkyy nyt myös asiakkaille
3.3.2021
Luomuravintola.fi löytää luomun helpommin
Luomu SM 2021 -kilpailu on käynnistynyt
25.2.2021
Luomun myynti Suomessa kasvaa kohisten
Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelmaan osallistuvat valittu
17.2.2021
Tutkimus: 60 % äänestäisi vastuullisuutta tukevaa kuntavaaliehdokasta
Ammattiopisto Samiedu liittyy Portaat luomuun -ohjelmaan
9.2.2021
Finlandia-talon ruokafilosofia rakentuu luonnonmukaisuuteen
Vielä ehtii hakea Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelmaan
22.12.2020
Maistuvaa joulua!
21.12.2020
Zum Beispiel lumoaa luovuudella ja luomulla
23.11.2020
Sodexon Foodhub panostaa luomuun
6.11.2020
3.11.2020
Luomu SM 2020 voitto ratkesi prosentin erolla
22.10.2020
Heinon Tukusta löytyy laaja luomuvalikoima
Puukarin Pysäkillä luomu on itsestään selvyys
6.10.2020
Nurmeksen luomuruokaviikolla 53 % lähiluomua
2.10.2020
Valtakunnalliset Luomupäivät verkossa
16.9.2020
Luomupastaa lautasille
Luomua 25 % vuoteen 2030 mennessä
15.9.2020
Koulujakelutuki kannustaa luomutuotteiden käyttöön
1.9.2020
Tähdistä tunnistaa luomuravintolan
17.6.2020
Vielä ehtii mukaan Vuoden Luomutuote -kilpailuun
8.6.2020
Luomulle edelleen korkeampi koulujakelutuki
18.5.2020
Innovatiivisuudella paikallisuutta ruokalistalle -webinaari
15.5.2020
Ruokamatkailun uudet tuotesuositukset
6.5.2020
Luomusta tulee maukkaampaa ruokaa!
16.4.2020
Ravintola Kaari sai toisen luomutähden
9.4.2020
Kouluhedelmä- ja vihannestuelle jatkoaikaa
1.4.2020
Attendossa hyvä ruoka on osa hyvää hoivaa
26.3.2020
Kymenlaakson steinerkoulussa luomuprosentti on huikeat 91 %
20.3.2020
Nurmeksessa tarjotaan luomua, koska se maistuu paremmalta
19.3.2020
Palvelu toimii normaalisti
12.3.2020
Ruoan alkuperä näkyville
28.2.2020
Portaat luomuun -ohjelma osa Savon koulutuskuntayhtymän visiota
24.2.2020
Kuopion Saana tarjoaa tähtiruokaa
31.1.2020
PRO2020 Vastuullisuus-sarjan voittaja
20.1.2020
Mikkelissä halutaan tarjota lähiluomua
16.12.2019
Rauhallista joulun aikaa!
26.11.2019
Luotettavasti luomua tarjoavat ruokapalvelut löytyvät www.luomuravintola.fi sivustolta
2.10.2019
Kovia tuloksia Luomu SM -kilpailussa
25.9.2019
Syksyn jännittävin hetki käsillä
20.6.2019
Hyvää kesää!
24.5.2019
Luomun teemaretki puutarhalle
22.5.2019
Uutuus luomutuote ammattikeittiöille
29.4.2019
20 % luomutavoite edelleen mahdollista saavuttaa
8.4.2019
Uusia TasteLuomu tarinoita julkaistu
11.3.2019
Uusi Luomukokki on Simo Harrivaara
4.3.2019
Luomu OIVA -tarkastuksissa
28.2.2019
Tule tapaamaan meitä messuille!
26.2.2019
Vastuullisuus on kilpailuvaltti
14.2.2019
Luomu kasvaa maailmalla vauhdilla
12.2.2019
Luomukokki-kilpailun semifinalistit valittu
1.2.2019
PRO Vastuullisuus -palkinto 2019 Juhana Paturille
14.1.2019
Lihan alkuperä ilmoitettava myös ravintoloissa
13.12.2018
Ole enemmän kuin kokki, ole Luomukokki!
28.11.2018
Kohti 20 % luomutavoitetta
22.11.2018
M/S Finlandia panostaa luomuun ja Portaat Luomuun -ohjelmaan
1.11.2018
Luomukokki-kilpailu avattu!