Julkaisemme kevään aikana juttusarjan viime vuoden Luomu SM -voittajista sekä pienen katsauksen heidän toimintaansa. Tutustu upeisiin voittajiin täältä.
9.10.2024
Tulevaisuuden ruokapalvelut luomuttavat tänään!
Luomu SM 2024 voitto Tampereelle ja Porvooseen
23.9.2024
Ennakointi parantaa luomun saatavuutta -info 1.10.
16.9.2024
Luomu SM 2024 -etenee!
4.9.2024
Tulevaisuuden ruokapalvelut luomuttavat tänään! Julkaisutilaisuus 14.11.
15.8.2024
LuRu-info 10.9. : Lisää luomua pienhankintojen avulla
7.6.2024
Uusi dynaamisen hankintamenettelyn opas julkaistu!
29.5.2024
Näin voit viestiä luomun käytöstä asiakkaille
10.4.2024
Mikä julkisten ruokapalveluiden luomun käytön tilanne nyt? Helpottaako DPS-menettely luomun saatavuutta?
18.3.2024
Liity nyt ja lisää luomun käyttöä! Katso Portaat luomuun -ohjelman liittymistarjous
13.3.2024
Selvitys: Luomun käyttö kasvanut vauhdikkaasti julkisissa keittiöissä - jo yli 60 % kertoo käyttävänsä luomua päivittäin
29.2.2024
Tule Gastro Helsinkiin 13.-15.3.2024
27.2.2024
Luomu on osa Fodbar Oy lupausta asiakkailleen
23.2.2024
Työkalut helpottavat luomun käytön lisäämistä - tule infoon 21.3.
8.1.2024
Kaikki irti Hilmasta -info 15.2.2024
Tässäkin on luomua! -info 30.1.2024
28.11.2023
Lisää luomua ruokalistalle - tutustu työkaluihin
6.11.2023
Tule mukaan Ateria 2023 -tapahtumaan
Tässäkin on luomua! -info tänään 6.11. klo 13-14
10.10.2023
Luomupäivillä mukana myös ammattikeittiöasiaa
6.10.2023
Mitä luomuosaamista yrityksissä tarvitaan?
27.9.2023
Tiukka kamppailu Luomu SM -kilpailussa
22.9.2023
Rakenna oma vastuullisuusohjelma
18.9.2023
Näin luomuttaminen onnistuu
30.8.2023
Mistä sitä luomuleipää saa?
22.6.2023
Luomun oma juhlapäivä tulee taas
31.5.2023
Luomu SM -kilpailu on käynnissä
Tässäkin on luomua! -info
21.4.2023
Vinkkejä luomuttamiseen ja luomuviestintään
Mausta ja maista luomua!
23.3.2023
Mistä sitä luomua saa? Maitotuotteet-info
17.3.2023
Oppilasravintola Timjami edistää kouluruokailun vastuullisuutta
17.2.2023
Tässäkin on luomua!
16.2.2023
Tämä hernekeitto on hitti!
13.2.2023
Uusi TasteLuomu-tarina julkaistu!
3.2.2023
Mistä sitä luomua saa? Kasviproteiinit -info
25.1.2023
Mitä vastuullisuus maksaa? -webinaari to 2.2. klo 15-16
23.1.2023
Luomukoulutuksen nykytilan selvitys
12.1.2023
Kanrestalle on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti
19.12.2022
Ravintola Leo lopettaa toimintansa
15.12.2022
Maksuton liittyminen Portaat luomuun -ohjelmaan tammikuun 2023 loppuun saakka
2.12.2022
Jouluherkut Luomua ravintoloista
1.12.2022
Alihankinta ja jatkojalostaminen tilalla -info
11.11.2022
Mistä niitä luomujuomia oikein saa? -info
6.10.2022
Ruokahävikki haltuun! -verkkokurssi
5.10.2022
Luomu SM -voittajat löytyivät Helsingistä, Porvoosta ja Kuopiosta!
3.10.2022
Mistä niitä luomumausteita oikein saa? -info
26.9.2022
Luomu SM 2022 voittajat selvillä
21.9.2022
Katsaus luomukahvin kestävyyteen
19.9.2022
EU:n Luomupäivä 23.9.
5.9.2022
Vielä ehtii mukaan Luomu SM -taistoon
29.8.2022
Luomutuotannon perusteet ja hankintojen vaikutus monimuotoisuuteen -info 1.9.2022
2.6.2022
Luomuluonnontuotteista elämyksiä ravintoloiden asiakkaille
16.5.2022
Tervetuloa LuRu-hankkeen infoihin!
Ilmastoruokaohjelman julkaisuwebinaari
6.5.2022
Luonnon monimuotoisuus hankinnoissa
29.4.2022
Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilä mukaan Portaat luomuun -ohjelmaan
20.4.2022
Luomu 2.0 toimuntasuunnitelman esittely 6.5. klo 8.30
13.4.2022
Miten kasvattajana voit vaikuttaa koulu- ja päiväkotiruokailuun? -webinaari pe 22.4.2022 klo 9.30–11.00
Luomua kiitos!
6.4.2022
Reilut tuotteet ympäristölle ja ihmisille
30.3.2022
Kaarea mukaan Portaat luomuun -ohjelmaan: tavoitteena vastuullisemmat ateriat
28.3.2022
Luomulla lisää vaikuttavuutta Salon Seurakunnan ympäristötyöhön
15.3.2022
Ikaalisten ruokapalveluiden luomun käytölle vauhtia Portaat luomuun -ohjelmasta
28.2.2022
Tutkittua tietoa luomusta -webinaarisarja käynnistyy
24.2.2022
Konnun keittiössä luomu on osa laadukasta ruokaa
Vastuullisuus ravintolatoiminnassa haltuun!
10.2.2022
Hurmaa asiakkaasi luomumarja-aronialla!
7.2.2022
Koulujakelutuki kannustaa luomun käyttöön
1.2.2022
Luomun saatavuus-info sarja alkaa!
26.1.2022
Tarinoita vuoden 2021 Luomu SM -voittajista
16.12.2021
Nyt luomutetaan ruokapalvelut!
14.12.2021
Luomukuohuviinillä pieni hiilijalanjälki
1.12.2021
Vastuullisten ruokapalveluiden hankintaopas julkaistu
12.11.2021
Luomua myös jouluna
3.11.2021
Katso upea Luomu SM -voittajavideo
27.10.2021
Luomu SM 2021 voittajat selvillä
Kuluttaja haluavat luomua myös ruokapalveluihin
5.10.2021
Luomu SM 2021 voittajat julkistetaan 27.10.
23.9.2021
Luomulle vihdoin oma päivä!
29.6.2021
Kohti 25 % luomutavoitetta ruokapalveluissa -webinaarin tallenne
23.6.2021
Luomu 2.0 -luomuohjelma julkaistu
22.6.2021
Kohti 25 % luomutavoitetta ruokapalveluissa -webinaarin esitykset
15.6.2021
Luomuwebinaarin ti 15.6. klo 13-16 osallistumislinkki
10.6.2021
Miten tuplata luomu julkisissa ruokapalveluissa?
1.6.2021
Alavuden kylmäpuristettu luomurypsiöljy sopii loistavasti salaattipöytiin
24.5.2021
Luomureseptiikkaa ammattikeittiöihin -webinaari to 27.5. klo 13.00-14.30
19.5.2021
Kohti 25 prosentin luomutavoitetta ruokapalveluissa -webinaari 15.6. klo 13-16
16.4.2021
Luomuliiton webinaari kumppanuusmaataloudesta ke 5.5.
13.4.2021
Webinaari to 6.5. klo 14-15; Pk-yrittäjien tuotteet kuntien ruokalistoille tuotannonohjausjärjestelmän avulla
6.4.2021
Luomufaktaa Ruokafakta-sivustolla
30.3.2021
Pohjois-Savon luomutuotanto pärjää hyvin valtakunnallisessa vertailussa
29.3.2021
EU:n luomuohjelmalla halutaan edistää luomun kysyntää
Kouluruokawebinaari
18.3.2021
Samiedussa luomu näkyy nyt myös asiakkaille
3.3.2021
Luomuravintola.fi löytää luomun helpommin
Luomu SM 2021 -kilpailu on käynnistynyt
25.2.2021
Luomun myynti Suomessa kasvaa kohisten
Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelmaan osallistuvat valittu
17.2.2021
Tutkimus: 60 % äänestäisi vastuullisuutta tukevaa kuntavaaliehdokasta