Oppilasravintola Timjami edistää kouluruokailun vastuullisuutta

Vastuullisuus linkittyy vahvasti kouluruokailun jokaiseen osa-alueeseen, mikä tekee siitä yhden Kouluruokaohjelman keskeisistä teemoista. Tampereen steinerkoulun luomuravintola Timjami tarkastelee kouluruokailua kokonaisvastuullisuuden näkökulmista.

Tampereen steinerkoulussa luomuruoka on yksi keskeisin keino toteuttaa kouluruokailun ekologista vastuullisuutta. Timjamin valmistamien aterioiden raaka-aineista noin 80% on luomua. Oppilasravintolaa hoitaa osuuskunta Tampereen Timjami.

"Haluamme tarjota oppilaille itsetehtyä, puhdasta ruokaa ja siten tukea luonnon monimuotoisuuden säilymistä. Käytämme ruuanvalmistukseen sesonkituotteita aina mahdollisuuksien mukaan ja olemme lisänneet kasvisten määrää," kertoo toimitusjohtaja Merja Jokiniemi.

Lue lisää:

Kouluruokaohjelman kiinnostavimmat: Oppilasravintola Timjami edistää kouluruokailun vastuullisuutta
  • 17.03.2023