Mitä luomuosaamista yrityksissä tarvitaan?
LUKOKE-hankkeen työpajassa to 9.11. klo 10-15 keskustellaan luomuosaamisen nykytilasta sekä ammatillisen koulutuksen kehittämisestä yritysten tarpeita vastaavaksi.
Työpaja on tarkoitettu elintarvikeyritysten edustajille, ammattikeittiöille ja koulutuksen järjestäjille.
Paikka Laurea amk/Leppävaara, Vanha maantie 9, Espoo
Tarkempi ohjelma löytyy täältä.
klo 9.30 Aamukahvit
- Ministeriön tervehdys ja Luomu 2.0 ohjelma, Auli Väänänen | erityisasiantuntija, maa- ja metsätalousministeriö
- Luomu yritysten vastuullisuustoimintojen edistäjänä, Aura Lamminparras | toiminnanjohtaja, Pro Luomu ry
- Ammatilliset tutkinnot ja osaamistarpeiden ennakointi, Anne Liimatainen | opetusneuvos, Opetushallitus
Lounas (omakustanteinen)
- Yritysten luomuosaaminen ja koulutuksen nykytila, Anu Arolaakso | projektipäällikkö, Savon koulutuskuntayhtymä
- Luomu tutkintojen perusteissa, Lilli Puustinen | lehtori, Savon koulutuskuntayhtymä
- Ryhmäkeskustelu: Millaista osaamista elintarvikeyrityksiin tarvitaan? Miten osaaminen varmistetaan?
Iltapäiväkahvit tarjolla työskentelyn lomassa
Ilmoittaudu työpajaan 3.11. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/7AD31DCFC02F692D
Työpajan järjestää Luomuopetuksen nykytila ja koulutuksen kehittämistarpeet (LUKOKE) -hanke.
- 06.10.2023