Mitä luomuosaamista yrityksissä tarvitaan?

LUKOKE-hankkeen työpajassa to 9.11. klo 10-15 keskustellaan luomuosaamisen nykytilasta sekä ammatillisen koulutuksen kehittämisestä yritysten tarpeita vastaavaksi. 

Työpaja on tarkoitettu elintarvikeyritysten edustajille, ammattikeittiöille ja koulutuksen järjestäjille. 
Paikka Laurea amk/Leppävaara, Vanha maantie 9, Espoo 

Tarkempi ohjelma löytyy täältä

klo 9.30   Aamukahvit

  • Ministeriön tervehdys ja Luomu 2.0 ohjelma, Auli Väänänen | erityisasiantuntija, maa- ja metsätalousministeriö
  • Luomu yritysten vastuullisuustoimintojen edistäjänä, Aura Lamminparras | toiminnanjohtaja, Pro Luomu ry
  • Ammatilliset tutkinnot ja osaamistarpeiden ennakointi, Anne Liimatainen | opetusneuvos, Opetushallitus

Lounas (omakustanteinen)

  • Yritysten luomuosaaminen ja koulutuksen nykytila, Anu Arolaakso | projektipäällikkö, Savon koulutuskuntayhtymä
  • Luomu tutkintojen perusteissa, Lilli Puustinen | lehtori, Savon koulutuskuntayhtymä
  • Ryhmäkeskustelu: Millaista osaamista elintarvikeyrityksiin tarvitaan? Miten osaaminen varmistetaan? 

Iltapäiväkahvit tarjolla työskentelyn lomassa

Ilmoittaudu työpajaan 3.11. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/7AD31DCFC02F692D

Työpajan järjestää Luomuopetuksen nykytila ja koulutuksen kehittämistarpeet (LUKOKE) -hanke. 

  • 06.10.2023