TÄNÄÄN 3.2.2015 klo 9-10 verkkoluento Luomuruoan ja tavanomaisen ruoan koostumuserot

Tervetuloa Luomuruoan ja tavanomaisen ruoan koostumuserot –luennolle!

Luomuruoassa on enemmän antioksidantteja, vähemmän kadmiumia ja harvemmin torjunta-ainejäämiä kuin tavanomaisesti tuotetussa ruoassa, kävi ilmi

laajassa kansainvälisessä meta-analyysitutkimuksessa, joka julkaistiin kesällä 2014. Tutkimuksessa selvitettiin eri tuotantotavoilla tuotettujen kasviperäisten elintarvikkeiden kemiallista koostumusta. Tutkimusryhmässä mukana ollut professori Raija Tahvonen Luonnonvarakeskuksesta kertoo tutkimuksen tuloksista sekä siitä, mitä merkitystä tuloksilla voi olla ihmisen terveyden kannalta tiistaina 3.2. klo 9-10 Mikkelin yliopistokeskuksella järjestettävällä Luomuruoan ja tavanomaisen ruoan koostumuserot –luennolla.

Aika: ti 3.2. klo 9.00–10.00. Luomupuuro ja kahvi-/teetarjoilu klo 8.30 alkaen.

Paikka: Mikkelin yliopistokeskus, Lönnrotinkatu 7 (Cultiva), neuvotteluhuone 1003/verkko-osallistuminen

Verkko-osallistuminen: Luennolle voi osallistua myös verkon kautta Luomuinstituutin verkkokokoushuoneessa, valitse ”Enter as a Guest”. 

Luento tallennetaan ja luentoesitys sekä -video ovat katsottavissa luennon jälkeen Luomuinstituutin verkkosivuilta. Ohjeet verkkokokoukseen osallistumiseen ja luentomateriaalit löytyvät Luomuinstituutin kotisivuilta, www.luomuinstituutti.fi -> Tutkittua tietoa luomusta –luennot.

Professori Tahvosen luento on Luomuinstituutin Tutkittua tietoa luomusta –luentosarjan kevään 2015 ensimmäinen luento. Tutkittua tietoa luomusta –luennot jatkuvat koko kevään joka toinen tiistai 3.2.2015 alkaen. Tutustu koko luentosarjan ohjelmaan: www.luomuinstituutti.fi Luennot ovat kaikille avoimia, eikä niille tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

------

Heli Peltola
Viestintäsuunnittelija
Helsingin yliopisto
Luomuinstituutti
Lönnrotinkatu 7
50100 MIKKELI
puh. +358 445 906 834
heli.peltola@helsinki.fi