Julkaisutilaisuus 14.11.2024 - Ilmoittaudu mukaan!
Luomutetaan ruokapalvelut –hanke huipentuu juhlavaan julkaisutilaisuuteen torstaina 14.11.2024. Tilaisuudessa kuulet ruokapalveluiden onnistumisia ja parhaat vinkit, miten saavutat 25 % luomutavoitteen.
Tutustu ohjelmaan, tule paikan päälle Lahteen tai seuraa tilaisuutta striimin välityksellä!
Ilmoittautumaan pääset täältä >
Aika: to 14.11.2024 klo 13-15.30
Paikka: Ravintola Werstas, Lahti / Teams-striimi
.
Tulevaisuuden ruokapalvelut luomuttavat tänään
Seminaarin puheenjohtajana erityisasiantuntija Auli Väänänen, maa- ja metsätalousministeriö
.
Avaussanat
maa- ja metsätalousministeri Sari Essayahin videotervehdys
Tulevaisuuden joukkoruokailu Lahdessa
ympäristöneuvontapäällikkö Päivi Sieppi, Lahden kaupunki
Miten luomu auttaa ruokapalveluja saavuttamaan kestävyystavoitteita?
johtaja Sari Iivonen, Luomuinstituutti
Kohti luomutavoitetta -aineiston julkaiseminen
hankepäällikkö Anu Arolaakso, Savon koulutuskuntayhtymä
.
Tavoitteena 25 % luomua - kyllä onnistuu! -paneelikeskustelu
-
myynnin päällikkö Taija Haiko, Valio Aimo
-
tuotantovastaava Terhi Marttinen, Mäntsälän kunta
-
toimitusjohtaja Pasi Tamminen, Tamminen
-
tuotekehityspäällikkö Jukka Turta, Päijät-Hämeen Ateriapalvelut
-
luomutuottaja Antti Vauhkonen, Kalliolan luomu
-
keskustelua moderoi toiminnanjohtaja Aura Lamminparras, Pro Luomu ry
.
Menestyksen avaimet - Tervehdyksiä Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeen piloteilta
.
- 04.09.2024