Luomuista reseptiikkaa ammattikeittiöille

Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeessa kehitetään luomuista reseptiikkaa ammattikeittiöille. Kokeile reseptejä, tutustu uusiin luomutuotteisiin ja käytä monipuolisesti erilaisia luomuraaka-aineita. Reseptit on testattu ja vakioitu. Reseptit avautuvat pdf-tiedostoina.

Hintavertailun avulla voit tarkastella, millainen vaikutus luomutuotteilla on annoshintaan.  

.

Pääruoat

Jauhelihakeitto >

Keittopäivien klassikko luomulihalla

sis. hintavertailun 

Luomua 60 %

Pyttipannu luomunakilla >

"Parasta pyttäriä ikinä!"

sis. hintavertailun

Luomua 20 %

Broilerikiusaus >

Luomulihan käytön voi aloittaa resepti kerrallaan.

sis. hintavertailun 

Luomua 12 % 

Kasvisruoat

Tofulasagnette >

Sekoita pakissa ja paista, helppoa ja herkullista!

sis. hintavertailun

Luomua 34 %

Tempelasagnette >

Härkäpaputempe on kotimainen kasviproteiini. 

sis. hintavertailun

Luomua 33 % 

Linssihauduke >

Tarjoa kylmänä tai lämpimänä lisäkkeenä.

sis. hintavertailun

Luomua 69 %

Jälkiruoat

Jogurtti-sitruunavaahto >

Kolmesta raaka-aineesta valmistettu raikas jälkiruoka arkeen ja juhlaan

Luomua 74 %

Mustikka-piimävanukas >

Helppo kylmävalmistettu jälkiruoka

sis. hintavertailun

Luomua 63 %


Leivonta ja välipalat

.

Kylmäleivotut luomusämpylät >

Kylmäleivonta on helppo, edullinen ja aikaa säästävä tapa leipoa luomuleipää.

sis. hintavertailun

Luomua 100 %

.

Miten kylmäleivonta säästää rahaa? Katso kylmäleivonnan hintalaskelma tästä

Porkkanapannari >

Tarjoile pannari sellaisenaan, makealla tai suolaisella täytteellä.

sis. hintavertailun

Luomua 89 %