Luomuista reseptiikkaa ammattikeittiöille
Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeessa kehitetään luomuista reseptiikkaa ammattikeittiöille. Kokeile reseptejä, tutustu uusiin luomutuotteisiin ja käytä monipuolisesti erilaisia luomuraaka-aineita. Reseptit on testattu ja vakioitu. Reseptit avautuvat pdf-tiedostoina.
Hintavertailun avulla voit tarkastella, millainen vaikutus luomutuotteilla on annoshintaan.
.
Pääruoat

Broilerikiusaus >
Luomulihan käytön voi aloittaa resepti kerrallaan.
sis. hintavertailun
Luomua 12 %
Kasvisruoat
Jälkiruoat
Jogurtti-sitruunavaahto >
Kolmesta raaka-aineesta valmistettu raikas jälkiruoka arkeen ja juhlaan
Luomua 74 %
Leivonta ja välipalat
.
Kylmäleivotut luomusämpylät >
Kylmäleivonta on helppo, edullinen ja aikaa säästävä tapa leipoa luomuleipää.
sis. hintavertailun
Luomua 100 %
.
Miten kylmäleivonta säästää rahaa? Katso kylmäleivonnan hintalaskelma tästä.

Porkkanapannari >
Tarjoile pannari sellaisenaan, makealla tai suolaisella täytteellä.
sis. hintavertailun