Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Savon Koulutus Oy:n verkkosivustoa www.luomuaravintola.fi. 

Tämä verkkosivusto on julkaistu 8.2.2021. Saavutettavuusseloste on laadittu 8.2.2021.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

luomuaravintola.fi -sivuston (julkaistu 2/2021) kehittämisessä saavutettavuusvaatimukset on huomioitu alusta alkaen, ja alustan tekninen toteuttaja on huolehtinut sivun saavutettavuudesta omalta osaltaan.

Noudatamme WCAG-kriteeristön AA-tason ehtoja kaikilta niiltä osin kun se on mahdollista. Edellytämme saavutettavuuden vaatimaa sisältöä tulevaisuudessa myös kolmansilta osapuolilta, jotka mahdollisesti sisältöä sivuillemme tuottavat.

Ei-saavutettava sisältö

Uusi sivusto ei kaikilta osin vastaa saavutettavuuden kriteereitä:

  • Artikkelit, tarinat ja blogitekstit on tuotu migraationa entiseltä sivustolta uudelle sivustolle. Entiselle sivustolle kirjoitetut tekstikokonaisuudet kuvineen eivät välttämättä ole saavutettavia.
  • Sivustolla on asiakirjoja, joissa on saavutettavuuspuutteita. Näitä on muun muassa entiseltä sivulta tuotujen pdf-tiedostojen joukossa. Asiakirjoja on toteutettu usean tahon kanssa, eikä niiden alkuperäisiin versioihin ole pääsyä.
  • Videot, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020 eivät kaikilta osin ole tekstitetty.

Teemme töitä saavutettavuuden parantamiseksi

Teemme omavalvontaa saavutettavuuden kehittämiseksi. Koulutamme sisällöntuottajiamme saavutettavuuslain mukaiseen sisällöntuotantoon. Sivustolla on kuitenkin useita sisällöntuottajia, mikä tuo mukanaan haasteita sisällön hallintaan.

Tarjoamme tukea käyttäjille, joille digipalvelut eivät ole saavutettavua.

Palaute

Voit antaa meille palautetta, jos huomaat sivustolla puutteita saavutettavuudessa. Lähetä palaute sähköpostilla anu.arolaakso(at)sakky.fi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000