13.9.2023
Mäntsälässä hyvä fiilis näkyy luomuttamisessakin
11.8.2023
Keinot löytyvät: Muurame matkaa kohti 25 % luomutavoitetta
19.6.2023
Järvi-Saimaan ateriapalvelut haluavat luomua lähialueelta
7.6.2023
Ruokapalvelut haluavat vaihtaa luomuksi tuotteita yli puolella miljoonalla kilolla tai litralla
12.5.2023
ISS luo kestävää ruokakulttuuria
10.5.2023
Uutta yhteistyötä käyntiin Luomutreffeillä
20.4.2023
Samiedussa vastuulliset valinnat kantavat kauas
18.4.2023
Ruokapalveluiden luomuttaminen edistyy
23.3.2023
Lisää luomua systemaattisella työllä ja vinkkejä luomuviestintään
20.3.2023
Mausta ja maista luomua!
28.2.2023
Ruokaa rakkaudella ja yhteistyötä luomutreffeillä
16.2.2023
Luomua hernekeittoon - yhteistyö on rautaa tuotekehityksessä
2.2.2023
Maakunnan halutuin keittiö ja tuotetestauksen tuloksia
20.12.2022
Luomukahvi on osa julkisten ruokapalveluiden vastuullisuutta
Kiitos vuodesta 2022!
17.11.2022
Tuotekehitystä ja tulevia tapahtumia
24.10.2022
Ruokalistasuunnittelua ja luomutreffit
21.10.2022
Lähituottajan luomulihaa ja itse tehtyä luomuhilloa – näin ruokapalveluissa juhlittiin
3.10.2022
Luomuelintarvikepäivä 5.10.
Syyskuussa juhlitaan luomua
11.5.2022
Yli puolet ruokapalveluista käyttää luomua päivittäin
23.2.2022
Nyt luomutetaan ruokapalvelut Savon koulutuskuntayhtymässä
3.2.2022
Koulujakelutuki kannustaa luomun käyttöön – jo 28 % koulumaidosta luomua
15.12.2021
Nyt luomutetaan ruokapalvelut!