Luomutetaan ruokapalvelut (LuRu)

Julkisille ruokapalveluille on asetettu tavoite: 25 % luomua ruokapalveluissa vuoteen 2030 mennessä.

Luomutetaan ruokapalvelut -hanke auttaa ruokapalveluita saavuttamaan luomutavoitteen.

Hankeaika 1.1.2022-31.8.2024

.

Hankkeen esittely

Luomun käyttömallia on kehittämässä 11 julkisella sektorilla toimivaa ruokapalvelutoimijaa:

  • Savon Catering (Savon koulutuskuntayhtymä), Kuopio
  • Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy, Lahti
  • Servica Oy
  • ISS Palvelut Oy
  • Mäntsälä Ateria- ja puhtauspalvelut
  • Leijona Catering Oy
  • Ammattiopisto SamiEdu, Savonlinna
  • Kokemäen ruoka- ja siivouspalvelut
  • Muuramen ruokapalvelut
  • Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri (Ruskis/Hki ja Tervaväylä/Oulu)
  • Järvi-Saimaan Palvelut Oy (Juva, Rantasalmi, Sulkava)

Luomuista reseptiikkaa ammattikeittiöille

Kokeile reseptejä, tutustu uusiin luomutuotteisiin ja tarkastele hintavertailun avulla, millainen vaikutus luomutuotteilla on annoshintaan.

Ajankohtaista