Alihankinta ja jatkojalostus 12.12.2022
Tapahtuma on päättynyt. Tutustu materiaaleihin
Aika: ma 12.12. klo 13-14.30
Paikka: Teams
.
Infossa kuullaan, miten luomutuotteiden saatavuutta ammattikeittiöille voi parantaa alihankinnan kautta ja pienimuotoisella jatkojalostamisella tilalla. Info on maksuton ja avoin kaikille.
Elintarvike- ja luomuasiantuntija Jaana Elo KoKo Palveluista avaa
- uudistunutta luomuasetusta ja elintarvikelainsäädäntöä
- luomujalostuksen periaatteita
- luomutoimijoiden ja ammattikeittiöiden yhteistyön mahdollisuuksia
- luomualihankintaa: mitä se vaatii ja mitä tarjoaa
- tuotekehitystä ammattikeittiön näkökulmasta
.Pääset osallistumaan infoon tästä Liity kokoukseen napsauttamalla tästä
- 09.11.2022