Alihankinta ja jatkojalostus 12.12.2022

Tapahtuma on päättynyt. Tutustu materiaaleihin

Aika: ma 12.12. klo 13-14.30

Paikka: Teams

.

Infossa kuullaan, miten luomutuotteiden saatavuutta ammattikeittiöille voi parantaa alihankinnan kautta ja pienimuotoisella jatkojalostamisella tilalla. Info on maksuton ja avoin kaikille.

Elintarvike- ja luomuasiantuntija Jaana Elo KoKo Palveluista avaa

  • uudistunutta luomuasetusta ja elintarvikelainsäädäntöä
  • luomujalostuksen periaatteita
  • luomutoimijoiden ja ammattikeittiöiden yhteistyön mahdollisuuksia
  • luomualihankintaa: mitä se vaatii ja mitä tarjoaa
  • tuotekehitystä ammattikeittiön näkökulmasta

.Pääset osallistumaan infoon tästä Liity kokoukseen napsauttamalla tästä 

.Lataa infon ohjelma 

  • 09.11.2022