Luomun käyttö julkisissa keittiöissä ja DPS-hankintamenettely 23.4.2024
Aika: ti 23.4.2024 klo 13-14.30
Paikka: Teams
Tervetuloa kuulemaan uusimmat tulokset luomun käytön nykytilasta julkisissa keittiöissä. Selvityksen on tuottanut Luomutetaan ruokapalvelut -hanke.
Infossa mukana Motiva Oy:n ja Monetra Oy:n asiantuntijat, jotka kertovat dynaamisesta (DPS) hankintamenettelystä ja miten sen avulla on onnistuttu vauhdittaa lähi- ja luomuruokahankintoja sekä tekeillä olevasta DPS-hankintaoppaasta.
Infon ohjelma:
Luomun käyttöselvityksen tulokset, Aura Lamminparras, toiminnanjohtaja, Pro Luomu ry
- Miten luomun käyttö julkisissa keittiöissä on kahdessa vuodessa kehittynyt?
- Kuinka lähellä ollaan valtion tavoitetta, 25% luomua vuoteen 2030 mennessä?
- Mitkä ovat julkisten keittiöiden suosituimmat luomutuotteet?
- Mitä tuotteita toivotaan lisää luomuna?
- Miksi keittiöt haluavat käyttää luomua?
Miten lähi- ja luomuruokaa lisättiin dynaamisella hankinnalla? Katri Sipola, Monetra Oy
Opas luomun ja lähiruoan hankintaan dynaamisella hankintamenettelyllä, Suvi Salmela, Motiva Oy
Liity mukaan Teamsilla: Teams-linkki
- 01.04.2024