Luomuttamisen työkaluja -info 21.3.2024

Aika: to 21.3.2024 klo 13-14

Paikka: Teams

Mistä löydät luomutuotteita ammattikeittiön käyttöön? Miten voit laskea ja seurata luomun käyttöä ja kehittymistä? Entä miten voit lisätä luomun käyttöä kustannustehokkaasti?

Tervetuloa Luomuttamisen työkaluja -infoon torstaina 21.3. Infossa esitellään ammattikeittiöiden luomun käyttöä helpottavia työkaluja, kuten luomutuotteiden hakupalvelu ja Ekoruokakone

Info on maksuton ja avoin kaikille. 

.

Ilmoittaudu: Luomuttamisen työkaluja -info 21.3.2024

.

.

Tutustu infossa esiteltäviin työkaluihin

Lisää luomua ruokalistoille ja pidä kustannukset kurissa
Ekoruokakone on luomuttajan apukokki. Sen avulla voit etsiä luomutuotteita sekä testata, miten yhden tai useamman raaka-aineen vaihtaminen luomuksi vaikuttaa reseptin tai ruokalistan annoshintaan ja luomuprosenttiin.

Laske ja seuraa luomun käyttöä ja kehittymistä
KÄTSYn avulla voit todentaa ja seurata luomun käyttömääriä sekä luomun käytön kehittymistä. Se laskee hankittujen luomukilojen määrän ja luomun prosenttiosuudet suoraan tavarantoimittajien ostolistauksista.

Tulossa pian: Etsi Luomua -palvelu
Luomuruokatuotteiden hakupalvelusta ammattikeittiöt löytävät luomutuotteet ja niiden tuottajat helposti ja vaivattomasti. Tuottajille palvelu toimii näkyvyyden laajentajana sekä tarjoaa mahdollisuuksia rakentaa kestäviä suhteita niin keittiöihin, jatkojalostajiin kuin tavarantoimittajiin. Palvelu julkaistaan kevään aikana!

  • 05.02.2024