Tässäkin on luomua 21.3.2023

Miten hernekeitto ja kasvislasagne muuttuivat luomuisemmiksi?

Kuinka luomutuotteita on lisätty ruokapalveluiden ruokalistoille?

Mistä on löytynyt sopivat luomutuotteet ruokapalveluiden käyttöön?

Entä miten kustannuksia pyritään taltuttamaan?

.

Tässäkin on luomua -infossa tiistaina 21.3. klo 13-14 kuullaan ruokapalveluiden kokemuksia luomuttamisesta. Luomuttamisen vaiheista ja tuotekehityksestä ovat kertomassa tuotantovastaava Terhi Marttinen Mäntsälän Kunnan Ateriapalveluista ja tuotekehityspäällikkö Jukka Turta Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy:sta.
.

Tilaisuus pidetään Teamsissa. Info on maksuton ja avoin kaikille. Tervetuloa mukaan!

Voit osallistua infoon tästä linkistä Liity kokoukseen napsauttamalla tästä 

.

Lataa ohjelma 

  • 14.02.2023