Tässäkin on luomua 21.3.2023
Miten hernekeitto ja kasvislasagne muuttuivat luomuisemmiksi?
Kuinka luomutuotteita on lisätty ruokapalveluiden ruokalistoille?
Mistä on löytynyt sopivat luomutuotteet ruokapalveluiden käyttöön?
Entä miten kustannuksia pyritään taltuttamaan?
.
Tässäkin on luomua -infossa tiistaina 21.3. klo 13-14 kuullaan ruokapalveluiden kokemuksia luomuttamisesta. Luomuttamisen vaiheista ja tuotekehityksestä ovat kertomassa tuotantovastaava Terhi Marttinen Mäntsälän Kunnan Ateriapalveluista ja tuotekehityspäällikkö Jukka Turta Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy:sta.
.
Tilaisuus pidetään Teamsissa. Info on maksuton ja avoin kaikille. Tervetuloa mukaan!
Voit osallistua infoon tästä linkistä Liity kokoukseen napsauttamalla tästä
.
- 14.02.2023