LuRu-hankkeessa tuotettuja materiaaleja

Täältä löytyy hankkeessa tuotettuja aineistoja ja materiaaleja luomun käytön lisäämiseksi ruokalistoille kustannustehokkaasti.

  • 12.12.2022 Alihankinta ja pienimuotoinen jatkojalostus tilalla aineisto
  • 20.9.2022 luomutreffit Varkaudessa aineisto
  • 1.9.2022 Luomutuotannon perusteet ja ympäristövaikutukset sekä luonnon monimuotoisuuden huomioiminen hankinnoissa
    • Sari Iivonen, johtaja, Luomuinstituutti esitys
    • Auli Väänänen, erityisasiantuntija, maa- ja metsätalousministeriö infossa esittämä tiivistelmä
    • mikäli haluat katsoa infon tallenteen, niin ole yhteydessä anu.arolaakso(at)sakky.fi
  • 7.6.2022 Ennustepankki-info, Iina Lindqvistin (Relex) esityksen aineistoon voit tutustua tästä. Jos haluat katsoa tallenteen, niin lähteä viesti anu.arolaakso(at)sakky.fi
  • 3/2022 selvitys julkisen sektorin ruokapalveluille luomun käytöstä, tiedote ja tulokset 

.

.

Luomu ammattikeittiössä

Kerro asiakkaillesi luomusta niin linjastolla, ruokalistoilla kuin viestintäkanavissa.

Materiaalit >> 

Mikä tekee ruoasta luomua?

Kerro ruokailijoille luomusta infograafien avulla.

Materiaalit >>

.

EU:n luomupäivä

EU:n luomupäivää vietettiin perjantaina 23.9. Ruokapalveluissa juhlittiin tarjoamalla luomuista ruokaa ja kertomalla asiakkaille luomusta.

Materiaalit >>