Luomusta, ammattilaisille.

Kun ammattikeittiössä pataan ja leikkuulaudalle valitaan luomuraaka-aineita, tehdään moninkertaisesti hyvä valinta. Luomu yhdistää ympäristön ja eläinten hyvinvoinnin kannalta parhaat käytännöt. Puhtaat ja turvalliset tuotantotavat vastaavat myös asiakkaiden toiveisiin laadukkaasta ruoasta.

Valitsemalla luomun kehitätkin siis sekä keittiösi toimintaa vastuullisemmaksi että vastaat asiakkaidesi toiveisiin tarjoamalla hyvää tekevää ruokaa.   

.

.

Miksi luomu?

Luomu yhdistää ympäristön ja eläinten hyvinvoinnin kannalta parhaat käytännöt. Puhtaat tuotantotavat vastaavat asiakkaiden toiveisiin laadukkaasta ruoasta.

Lue lisää

Luomu keittiössä

Luotettavan toiminnan varmistamiseksi keittiössä tulee tunnistaa ne tilanteet, joissa on riski luomutuotteiden sekoittumisesta tavanomaisiin tuotteisiin.

Lue lisää

Luomun hinta

Kun luomua halutaan lisätä, ei kannata takertua ostohintaan. Luomu on perustellusti arvokkaampaa, mutta hinnan saa tasoitettua hyvin suunnitelluilla toimenpiteillä.

Lue lisää

Luomun hankinta

Mistä luomua löytyy? Entä miten omalla toiminnalla pystyy parantamaan ammattikeittiöiden käyttöön sopivien luomutuotteiden saatavuutta?

Lue lisää

Varmasti luomua

Vaikka ammattikeittiöt eivät kuulu luomuvalvonnan alle, on hyvä kiinnittää huomiota muutamaan seikkaan, jotta ammattikeittiökin voi tarjota luotettavasti luomua.

Lue lisää

Luomuviestintä

Luomun käytöstä kannattaa kertoa myös asiakkaille: se voi olla ratkaiseva tekijä ruokapaikan valinnassa. Luomu-etuliitteen käyttämisessä tulee kuitenkin olla tarkkana.

Lue lisää

.

.

Testaa luomutietosi

Onko luomuasiat hallussa? Tee luomutesti

Uutuustuotteita ammattikeittiöille

Uusimmat luomutuotteet. Katso lista

Hyvä tietää!

Tietoa luomusta, valvonnasta ja viestinnästä. Lue lisää