Luomusta, ammattilaisille.
Kun ammattikeittiössä pataan ja leikkuulaudalle valitaan luomuraaka-aineita, tehdään moninkertaisesti hyvä valinta. Luomu yhdistää ympäristön ja eläinten hyvinvoinnin kannalta parhaat käytännöt. Puhtaat ja turvalliset tuotantotavat vastaavat myös asiakkaiden toiveisiin laadukkaasta ruoasta.
Valitsemalla luomun kehitätkin siis sekä keittiösi toimintaa vastuullisemmaksi että vastaat asiakkaidesi toiveisiin tarjoamalla hyvää tekevää ruokaa.
.
.
Miksi luomu?
Luomu yhdistää ympäristön ja eläinten hyvinvoinnin kannalta parhaat käytännöt. Puhtaat tuotantotavat vastaavat asiakkaiden toiveisiin laadukkaasta ruoasta.
Lue lisää
Luomu keittiössä
Luotettavan toiminnan varmistamiseksi keittiössä tulee tunnistaa ne tilanteet, joissa on riski luomutuotteiden sekoittumisesta tavanomaisiin tuotteisiin.
Lue lisää
Luomun hinta
Kun luomua halutaan lisätä, ei kannata takertua ostohintaan. Luomu on perustellusti arvokkaampaa, mutta hinnan saa tasoitettua hyvin suunnitelluilla toimenpiteillä.
Lue lisää
Luomun hankinta
Mistä luomua löytyy? Entä miten omalla toiminnalla pystyy parantamaan ammattikeittiöiden käyttöön sopivien luomutuotteiden saatavuutta?
Lue lisää
Varmasti luomua
Vaikka ammattikeittiöt eivät kuulu luomuvalvonnan alle, on hyvä kiinnittää huomiota muutamaan seikkaan, jotta ammattikeittiökin voi tarjota luotettavasti luomua.
Lue lisää
Luomuviestintä
Luomun käytöstä kannattaa kertoa myös asiakkaille: se voi olla ratkaiseva tekijä ruokapaikan valinnassa. Luomu-etuliitteen käyttämisessä tulee kuitenkin olla tarkkana.
Lue lisää
.
.
Testaa luomutietosi
Onko luomuasiat hallussa? Tee luomutesti
Uutuustuotteita ammattikeittiöille
Uusimmat luomutuotteet. Katso lista
Hyvä tietää!
Tietoa luomusta, valvonnasta ja viestinnästä. Lue lisää