Kampusravintola UniCafe
Kampusravintola UniCafe nappasi viime vuonna jo seitsemännen Luomu SM -voittonsa. Vaikka rankka koronavuosi rajoitti toimintaa, sai UniCafe pidettyä kiinni 6% luomuosuudesta.
"Vaikka luomukilojen määrä meilläkin putosi tuntuvasti, kantoi määrätietoinen pohjatyömme ja huolellisesti suunniteltu tuotevalikoimamme tälläkin kertaa mestaruuteen saakka. Emme halua tinkiä vastuullisuudesta vaikeinakaan aikoina”, kommentoi liiketoimintajohtaja Anne Immonen.
UniCafen tavoitteena on tehdä kestävät valinnat mahdollisimman helpoiksi asiakkailleen. Toiminnan läpinäkyvyys ja mahdollisimman vastuullisten vaihtoehtojen etsiminen on lupaus asiakkaille: ruokailijat voivat luottaa, että heidän lautaselleen on valittu parhaat raaka-aineet. Luomu on yksi tapa viedä vastuullisuutta puheista käytäntöön.
UniCafe on myös Portaat luomuun -ohjelman toiseksi ylimmällä portaalla 5 ja kolmen tähden luomuravintola.