Luomukokki-kilpailu Fastfood&Cafe&ravintola -messuilla!

Suomen toinen Luomukokki Simo Harrivaara valittiin 7.3.2019 Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla Helsingissä. Kilpailun järjestivät EkoCentria, Liiketalousopisto Perho ja Pro Luomu ry. Lue lisää.

Liity kovien nimien joukkoon!

Saat

  1. NÄKYVYYTTÄ
  2. KILPAILUVALTIN
  3. TYÖKALUN OIVA-TARKASTUKSIIN
  4. LUOTETTAVUUTTA LUOMUVIESTINTÄÄN
  5. TIETOA LUOMUSTA
  6. TUNNUSTUSTA OSAAMISELLE


 

Luomun kysyntä kasvaa!

Kuluttajat, eli ravintoloiden asiakkaat haluavat yhä useammin vastuullisista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Yli 50 % asiakkaista valitsee mieluummin ruokailupaikaksi ravintolan, jossa on tarjolla luomutuotteita. Luomun käytöstä kannattaa siis kertoa. (Lähde Kysely kuluttajille 04/2016 vastuullisista hankkinnoista, Sales Questor)

Portaat luomuun
on ohjelma kaikenkokoisille yksityisille ja julkisille ruokapalveluille, jotka haluavat lisätä luomutuotteiden käyttöä osana kestävän kehityksen mukaista toimintaansa. Lue lisää ohjelman toiminnasta.