Ei ole ateriaa, jota aronia ei tekisi paremmaksi!
Anna, kun kerromme, mitä tarkoitamme!

Mitä, jos uudistaisit ruokalistan trendikkäällä LUONNONMUKAISELLA MARJA-ARONIALLA, JOKA ON VILJELTY JA JALOSTETTU SUOMESSA? Hurmaa asiakkaasi tällä monipuolisella ja maukkaalla marjalla.

Ab Finnish Superberries Oy jakaa nyt vinkkejä terveelliseen ja hyvään ruokaan, jota kaikki arvostavat ja rakastavat.

Aronia sopii alkuruokiin

Sen vahvistaa mestarikokki Mattias Åhman Vaasasta ravintolassaan Hejmissä, jossa hän on kehittänyt reseptin kauniin punaisesta aroniamarinoidusta lohesta sekä täyteläisestä ja jännittävästä aronia- ja punajuurikeitosta. Molemmissa ruuissa yhtenä pääraaka-aineena toimii Finnish Superberriesin aroniamehu.

Useinmiten asiakkaat tilaavat ...

Aronia on itsestään selvä hitti jälkiruuiksi

Foodiet ja terveystietoiset influensserit jakavat jo vinkkejä Instagramissa erilaisista aroniaraakapalloista ja smoothieista sekä aamu- ja välipaloiksi että juhliin. Eniten meitä ilahduttaa kuitenkin se, että aroniasta on tullut varma ainesosa leipomoiden erilaisiin juustokakkuihin. Tiesittekö, että .... 

Tuotamme ravinteikasta elintarviketta, joka saa kehosi ja sielusi voimaan hyvin, edullisella hinnalla.

100% suomalaista, luonnonmukaisesti tuotettua marjaa

Meille tärkein tehtävä on vaalia luonnon omia ehtoja ja siitä syystä viljelmämme ovat ympäristöystävällisiä ja luonnonmukaisia. Olemme huolellisia myös seuraavassa vaiheessa, jalostuksessa. Olemme kehittäneet jalostusprosesseja siten, että ne ovat hellävaraisia ja säilyttävät luonnolliset ravintoaineet supermarja-aronian muuttuessa hyviksi ja terveellisiksi elintarvikkeiksi. Me suojelemme luontoa ja teemme päätöksemme ilmasto ja seuraava sukupolvi mielessämme.

Ainoastaan aitoa, luonnollista ravintoa

Me emme käytä lisäaineita, tiivisteitä, uutteita, sokeria, säilöntäaineita tai entsyymejä eikä tuotteidemme raaka-aineena ole käytetty geenimuunneltua organismia (GMO). Elintarvikkeemme ovat heti valmiita juotavaksi tai syötäväksi, mutta ne sopivat hyvin myös ainesosiksi erilaisiin ruokiin ja juomiin. Katso ravintosisällöt; mehu ja jauhe.

Finnish Superberries voi myös mehustaa ja kuivata muita marjoja, kuten esimerkiksi mustaherukkaa, punaherukkaa, puolukkaa, mansikoita ja omenoita kuten myös niiden yhdistelmiä tilauksesta.

Onko aronia sinulle tuttu? Mitä olet tehnyt siitä? Kerro meille!
Haluatko maistiaisen?
Täytä tästä:

Kiinnostuitko? Tuotteitamme myydään kuluttajille K-kauppojen ja erikoisruokakauppojen kautta. Ravintoloihin kuljetamme itse tuotteet, joten kysy mielellään tarjousta suoraan meiltä:

Toimitusjohtaja Jan-Ole Sandås
0404888990, jan-ole.sandas@finnishsuperberries.fi 

www.finnishsuperberries.com

Seuraa meitä somessa:
instagram.com/finnishsuperberries            
facebook.com/finnishsuperberries

Osoitelähde: EkoCentrian asiakasrekisteri, Horeca2021 -rekisteri
EkoCentria, Sammakkolammentie 2, 70200 KUOPIO
ekocentria@sakky.fi | www.ekocentria.fi

Tämä uutiskirje on lähetetty osoitteeseen .
Mikäli et halua enää viestiä? Poistu listaltamme

Jos viesti ei näy oikein, voit lukea nettiversion täältä.