Tammikuun uutiskirjeessä:


Servica Oy haluaa lisätä luomun käyttöä tukeakseen asiakkaita ilmastotyössä. 

Järvi-Saimaan ateriapalvelut kertovat tammikuun infossa, miten luomun käytön lisääminen etenee.

Kaikki irti Hilmasta -infossa kuulet, miten voit hyödyntää julkisten hankintojen palvelua, kun haluat ostaa tai tarjota luomutuotteita.

Luomuttavat ruokapalvelut esittäytyvät:

Servica Oy

Servica on koko Pohjois-Savon alueella toimiva ruokapalveluita tuottava yritys. Tuotantokeittiöitä on yhteensä 15 ja ruokapalveluiden työtehtävissä työskentelee lähes 600 servicalaista.

Servica on nostanut vastuullisuuden yhdeksi strategian painopisteistä ja se kattaa koko liiketoiminnan. Päätös luomun käytön lisäämisestä tehtiin syksyllä 2023. Joitain luomutuotteita on käytetty jo aiemmin, mutta nyt luomun osuutta halutaan kasvattaa suunnitelmallisesti ja ison organisaation toimintatapoihin sopivilla tavoilla hinta ja laatu huomioiden. ”Toivomme, että voimme luomun käyttöä lisäämällä tukea asiakkaitamme kuntien ilmastostrategioiden toteuttamisessa.”

Lue lisää:

Luomu tukee Servican asiakaslupausten toteutumista


Miten luomun käytön lisääminen onnistuu?

Tammikuun Tässäkin on luomua -infossa Järvi-Saimaan ateriapalvelut kertovat, miten he ovat lisänneet luomun käyttöä. Ateriapalvelussa luomuruoalla halutaan tukea asiakkaiden hyvinvointia. Muutamia luomutuotteita on jo käytössä ja nyt luomun käyttöä on keskitytty lisäämään vanhuspalveluiden ruokalistoilla. 

Tässäkin on luomua -info

Aika: tiistai 30.1.2024 klo 13-14 

Paikka: Teams

Ilmoittaudu viimeistään 29.1.2024:

Ilmoittaudu infoon

Kaikki irti Hilmasta -info

Miten voit hyödyntää julkisten hankintojen palvelua, kun haluat ostaa tai tarjota luomutuotteita? Tervetuloa Kaikki irti Hilmasta -infoon torstaina 15.2. klo 13-14!


Hilma on julkisten hankintojen palvelu, jossa julkisen sektorin ostajat voivat kilpailuttaa hankintojaan sekä ilmoittaa tulevista hankinnoistaan, käynnissä olevista kilpailutuksista ja päättyneiden kilpailutusten tuloksista. Kilpailutussuunnitelmat on uusi toiminnallisuus, jolla ostajat voivat ilmoittaa tulevien vuosien suunnittelluista kilpailutuksista. 

Ilmoittaudu viimeistään 13.2.2024:

Ilmoittaudu infoon


Nähdäänkö Gastrossa?

Gastro Helsinki on Suomen suurin ja merkittävin kohtaamispaikka ruoka- ja ravintola-alan ammattilaisille. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.-15.3.2024.

Rekisteröidy kävijäksi veloituksetta

Messuille on maksuton sisäänpääsy kaikille hotelli-, ravintola- ja ammattikeittiöalan rekisteröityneille ammattilaisille ja opiskelijoille.

Päälavalla ja osastollamme on luvassa luomuaiheista ohjelmaa koko tapahtuman ajan.

Tutustu messuihin ja rekisteröidy

Hei yritys - tule mukaan!

Yhä useampi ruokapalvelu haluaisi lisätä luomuraaka-aineiden käyttöä. Tule Gastroon esittelemään luomutuotteiden valikoimaa pientuottaja-alueelle ja tehdään yhdessä luomu näkyväksi alan ammattilaisille!

Miten voin osallistua ja mitä se maksaa? 

Osoitelähde: LuRu-hankkeen yhteistyökumppanit sekä uutiskirjeen tilanneet
EkoCentria, Hehkukatu 1, 70210 KUOPIO
ekocentria@sakky.fi | www.ekocentria.fi

Tämä uutiskirje on lähetetty osoitteeseen .
Mikäli et halua enää viestiä? Poistu listaltamme

Jos viesti ei näy oikein, voit lukea nettiversion täältä.