Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeen maaliskuun uutiskirjeessä:


Oppimis- ja ohjauskeskus Valterissa luomun käytön lisääminen on systemaattista työtä. Viimeisen vuoden aikana käyttöön on otettu jo noin 20 luomutuotetta.

Maustekoulutuksessa tutkittiin luomumausteiden ja tavanomaisten mausteiden eroja. Työpajan ohjeilla voit järjestää myös oman maustevertailun.

Toukokuun infossa on luvassa esimerkkejä ruokapalveluiden luomuviestinnästä. Lisäksi saat vinkkejä syksyllä vietettävän EU:n luomutuotannon päivän juhlintaan. 


Luomuttavat ruokapalvelut esittäytyvät:

Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri

Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri tarjoaa palveluita yleisen, tehostetun ja erityisen tuen tarpeisiin ja toimii valtakunnallisesti viidellä eri paikkakunnalla. ”Luomutuotteita on käytetty paljonkin joissain toimipisteissä, ja nyt käyttöä halutaan aktivoida valtakunnallisesti”, kertoo tukipalvelupäällikkö Helena Pekkarinen-Marku.

Valterin tavoitteena on 25 % luomua vuoteen 2030 mennessä. Luomun käytön lisääminen on ollut systemaattista työtä ja viimeisen vuoden aikana käyttöön on otettu jo noin 20 luomutuotetta. 

Tutustu ruokapalveluun:

Valterin ravitsemispalvelut asiakkaiden arjessa mukana

Osoitelähde: LuRu-hankkeen yhteistyökumppanit sekä uutiskirjeen tilanneet
EkoCentria, Hehkukatu 1, 70210 KUOPIO
ekocentria@sakky.fi | www.ekocentria.fi

Tämä uutiskirje on lähetetty osoitteeseen .
Mikäli et halua enää viestiä? Poistu listaltamme

Jos viesti ei näy oikein, voit lukea nettiversion täältä.