Tule mukaan seuraamaan Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelmaa

Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelmassa kymmenen ruokapalvelutoimijaa ja asiantuntijaverkostoa työstävät konkreettisia työkaluja ammattikeittiöiden ympäristövaikutusten pienentämiseksi. Ajankohtaista vastuullisuustietoa, vinkkejä sekä ideoita jaetaan eteenpäin muille ruokapalveluille ja alan toimijoille kolmivuotisen kehitysohjelman aikana. Tule mukaan seuraamaan kehitysohjelmaa kotisivujen, uutiskirjeen, virtuaali-infojen sekä tapahtumien kautta.

Kotisivut ja sosiaalinen media

Kehitysohjelman kotisivuilta ekocentria.fi/Vastuulliset ruokapalvelut saat tietoa kehitysohjelmasta, sen toimijoista sekä aikataulusta. Voit tutustua ohjelmassa mukana olevien kymmenen ruokapalvelutoimijan vastuullisuustavoitteisiin ja -toimenpiteisiin. Somessa keskustelua voit seurata #ekocentria ja #vastuullinenruokapalvelu. Tietoa ohjelmasta löytyy myös mukana olevien toimijoiden omista kanavista.

Tilaa uutiskirje

Kuukausittain ilmestyvässä uudessa Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman uutiskirjeessä saat katsauksen ohjelman ajankohtaisiin asioihin. Uutiskirjeen toimittaa ohjelman päätoteuttaja Savon koulutuskuntayhtymä/EkoCentria.

Tilaa uutiskirje

Tule mukaan virtuaali-infoihin

Järjestämme syksystä alkaen kaikille avoimia vastuullisuusaiheisia virtuaali-infoja. Infot pidetään lokakuusta alkaen joka kuukauden viimeisenä torstaina (alustana Teams).

Ilmoittaudu mukaan ensimmäiseen infoon to 28.10.2021

Lisätietoja kehitysohjelmasta
Sari Väänänen, projektipäällikkö
Savon koulutuskuntayhtymä/EkoCentria
044 785 4025, sari.vaananen@sakky.fi

Osoitelähde: Uutiskirjeen tilanneet ja Horeca 2021 -rekkari
Tämä uutiskirje on lähetetty osoitteeseen .
Mikäli et halua enää viestiä? Poistu listaltamme

Jos viesti ei näy oikein, voit lukea nettiversion täältä.