MUUTOS! Luomua ammattikeittiöihin -Miten se tehtiin Tanskassa? -ohjelmaan

MUUTOS ke 7.3. Finlandia-talon tilaisuuden ohjelmaan: Ennakkotiedoista poiketen MAVIn koulujakelujärjestelmä-puheenvuoron tilalla keskustellaan Luomua ravintola -hakupalvelusta ja kuullaan Juuri Yhtiöiden keittiötoimen johtajan Antti Ahokkaan mietteitä luomun käytöstä lounasravintoloissa.

Lisäksi kuullaan, miten Tanskassa on onnistuttu lisäämään huikea määrä luomutuotteita ruokalistoille ilman lisäkustannuksia. Mitkä toimet ovat olleet luomuistamisen taustalla? Miten luomua tarjoavat tukkutoimijat ovat varmistaneet luomutuotteiden saatavuuden ammattikeittiöille?

Samalla pääset tutustumaan tanskalaisten toimijoiden luomutuotteisiin ja maistelemaan niitä. Esittelyssä on mm. lihatuotteita ja -jalosteita, hampputuotteita, juustoja, lastenruokia, hedelmä- ja vihannestuotteita.

Tilaisuuteen toivotaan mukaan myös suomalaisia tukkutoimijoita, jotka voisivat yhteistyössä tanskalaisten kanssa toimittaa luomutuotteita Suomen markkinoille.

Katso päivän ohjelma ja tule mukaan.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Danish Agriculture & Food Council, Pro Luomu ry ja EkoCentrian Luomua ravintola -hakupalvelu.

  • 05.03.2018