UUTTA "TWISTIÄ" KASVISRUOKAAN!

Syksyn 2016 aikana järjestetään kasvisruokakoulutuksia, joissa tutustutaan luomutuotteisiin, alueellisiin toimijoihi sekä kasvisruokailun ja kylmäleivonnan etuihin.

Reseptiikkaa koulutukseen kehittää Finlandia-talon keittiömestari Mika Heiskanen.
Mika on mukana myös kouluttamassa.   

Koulutus on maksuton. Koulutus on iltapäivällä klo 12 – 16.
Koulutukseen mahtuu mukaan 20 henkilöä (koulutus järjestetään, jos osallistujia väh. 10)

Koulutukset järjestää EkoCentrian Luomutarjonnan monipuolistaminen ja lisääminen ammattikeittiöissä -hanke, jota rahoittaa MMM/Mavi.

Koulutuksien päivämäärät ja paikkakunnat

31.8. Tampere, Ahlman ammattiopisto

13.10. Joensuu, Pkky, Niskalan opetuskeittiö

1.11. Seinäjoki, Seinäjoen amk, Frami E, opetusravintola Prikka

2.11. Kokkola, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Voit jo nyt ilmoittautua mukaan reetta.toivanen@sakky.fi

Lisätietoja täältä tai Anu Arolaakso, p. 044 785 4048 anu.arolaakso(at)sakky.fi

  • 26.04.2016