Hyviä käytäntöjä tuorekasviksia valmistaviin yrityksiin -tilaisuudet

Hyvä kasvisalan toimija

Haluamme  kutsua Sinut Hyviä käytäntöjä tuorekasviksia valmistaviin yrityksiin (TuoPro2) -hankkeen tiedotus- ja koulutustilaisuuksiin helmi-maaliskuussa 2016. Ajat ja paikkakunnat ovat seuraavat:

16.2.2016 klo 10-15 Jokioinen (viimeinen ilmoittautumispäivä tilaisuuteen 14.02.2016)

9.3.2016 klo 10-15 Mikkeli (Mikkelissä mukana myös EkoCentria ja Portaat luomuun -ohjelma)

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita! Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Tilaisuuksissa esitellään havainnollisesti Hyvän käytännön ohjetta tuorekasviksia pilkkoville yrityksille ja helpotetaan siten ohjeen soveltamista ja viemistä käytäntöön yrityksissä. Hyvän käytännön ohje on laadittu Tuorekasvisten turvallisuuden parantaminen (TuoPro) -hankkeessa, jonka toteuttivat Luonnonvarakeskus ja Helsingin yliopisto ja rahoitti Hämeen ELY -keskus. Tiedotus- ja koulutustilaisuudet toteuttavat maa- ja metsätalousministeriön (Ruokaketju) rahoittamassa TuoPro2-hankkeessa Helsingin yliopisto ja Luonnonvarakeskus. Kaikissa tilaisuuksissa on myös vierailevia esiintyjiä. Mikkelin tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Etelä-Savon ruokaviesti ja Kasvisten alkutuotannon prosessit -hankkeiden kanssa.

Tilaisuuksien tarkat paikat on kerrottu nettisivulla

http://tuopro2.weebly.com/blogi/tuopro2-hankkeen-seminaarit-vuonna-2016

Samalle sivulle on päivitetty tarkemmat ohjelmatiedot ja sieltä löydät myös ilmoittautumislomakkeet.

Voit ilmoittaua myös sähköpostitse: risto.kuisma@helsinki.fi

Ystävällisin terveisin

TuoPro2-hankkeen työryhmä

  • 09.02.2016