Elintarviketietoasetuksen muutokset tutuksi -koulutus Jyväskylässä 26.8.2015

KUTSU elintarviketietoasetusta koskevaan koulutukseen

1.4.2015 voimaan tullut uusi elintarviketietoasetus koskettaa kaikkia ammattikeittiötoimijoita. Ovatko asetuksen säädökset jo teillä tiedossa?
Miten viestiä luomusta ruokalistoilla ja miten varmistat käyttämäsi luomun oikeellisuuden?

Aika ja paikka: ke 26.8. klo 12.00 - 16.00 Priimus kampus, tila A120, Taulumäentie 45, Jyväskylä

Kouluttajana elintarviketietoasetuksen sekä luomulainsäädännön asiantuntija Jaana Elo

Koulutuksen sisältö:

  1. Miten ilmoitat asiakkaalle tarjoamasi aterian/elintarvikkeen pakolliset tiedot? EU:n kuluttajainformaatioasetus ja 1.4.2015 voimaan astunut kansallinen elintarviketietoasetus tuovat uusia säädöksiä myös ammattikeittiöille elintarviketietojen ilmoittamiseen asiakkaalle. Maa- ja metsätalousministeriön antama elintarviketieto-asetus 834/2014 kumoaa aiemmat kansalliset säädökset ja nyt sovelletaan EU:n elintarviketietoasetusta.
  2. Luomun oikeaksi tunnistaminen; asiakirjaselvitykset ja valvonta ammattikeittiöissä
  3. Kannattaako luomusta viestiä ja miten viestin siitä oikein?

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET KE 19.8. MENNESSÄ osoitteeseen reetta.toivanen@sakky.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro organisaatio/ravintola, osallistujien määrä, nimet sekä laskutustiedot ja erityisruokavaliot.

Koulutuksen hinta Portaat luomuun -ohjelmassa mukana oleville toimijoille 40 e/hlö +alv. Muille 75 e/hlö +alv. Hinta sisältää koulutuksen sekä kahvin + kahvileivän.


Mukaan mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta. (Koulutuksen järjestämiseksi vaaditaan väh. 15 osallistujaa.)Laskutamme osallistujilta koulutuspäivän hinnan ilmoittautumisten mukaisesti. Osallistumismaksua ei palauteta. (Laskuttaja EkoCentria/Savon koulutuskuntayhtymä)

Tilaisuuden järjestää EkoCentrian Portaat luomuun -ohjelma yhteistyössä Jyväskylän ammatti- ja aikuisopiston kanssa.

      

  • 16.06.2015