Luomuruokaketjun vaihtoehtoisia toimintamalleja -luento ti 17.2.2015

Luomuinstituutin Tutkittua tietoa luomusta -luennolla tiistaina 17.2. Luennon pitää tutkijatohtori, Luomuinstituutin tutkimusalajohtaja Minna Mikkola Helsingin yliopiston Ruralia-instituutista.

Ruoan tarjontaketjussa on Suomessa lukumääräisesti vähän toimijoita verrattuna kuluttajien lukumäärään. (Luomu)ruokaketjua voidaan toteuttaa ja organisoida monin eri tavoin. Minna Mikkola käsittelee luennolla erilaisia ruokaketjuja ja erityisesti kaupan konsepteja, joiden kautta on mahdollista kehittää luomumarkkinoita ja muuttaa kulutuskäyttäytymistä.

Aika: ti 17.2. klo 9.00–10.00.

Paikka: Mikkelin yliopistokeskus, Lönnrotinkatu 7 (Cultiva), neuvotteluhuone 1003 tai verkko-osallistuminen

Verkko-osallistuminen: Luennolle voi osallistua myös verkon kautta Luomuinstituutin verkkokokoushuoneessa, valitse ”Enter as a Guest”. 

Luento tallennetaan ja luentoesitys sekä -video ovat katsottavissa luennon jälkeen Luomuinstituutin verkkosivuilta. Ohjeet verkkokokoukseen osallistumiseen ja luentomateriaalit löytyvät Luomuinstituutin kotisivuilta, www.luomuinstituutti.fi -> Tutkittua tietoa luomusta –luennot.

Tutkittua tietoa luomusta –luennot jatkuvat joka toinen tiistai. Tutustu luentosarjan ohjelmaan: www.luomuinstituutti.fi Luennot ovat kaikille avoimia, eikä niille tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

------

Heli Peltola
Viestintäsuunnittelija
Helsingin yliopisto
Luomuinstituutti
Lönnrotinkatu 7
50100 MIKKELI
puh. +358 445 906 834
heli.peltola@helsinki.fi
www.luomuinstituutti.fi
www.facebook.com/luomuinstituutti

  • 16.02.2015