Alavuden kylmäpuristettu luomu rypsiöljy 250 ml sopii salaattipöytään sellaisenaan

Me Alavudella toivoisimme, että kotimainen öljy näkyisi enemmän salaattiöljynä ravintoloiden salaattipöydissä. Kotimainen kylmäpuristettu rypsiöljy toimii erinomaisena vaihtoehtona muiden öljyjen rinnalla.

Alavuden Öljynpuristamon luomurypsiöljy on saatavilla kätevässä 250 ml koossa. Pullo sopii sellaisenaan erinomaisesti salaattilinjastolle tai pöytämausteeksi. Pieni pakkauskoko takaa nopean käytön ja laadukkaan öljyn, sillä öljy on parhaimmillaan heti tuoreena, pullon avaamisen jälkeen. Näyttävä, tumma lasipullo on kaunis pöydässä tai linjastolla omassa pakkauksessaan.

Alavuden Öljynpuristamon kylmäpuristettu luomu rypsiöljy on 100 % jäljitettävä, kotimainen tuote, jonka vahvuuksia ovat hyvä maku ja tasalaatuisuus. Tarjoamme ammattikeittiöille ja ravintoloille kotimaisen tuotteen minimaalisella prosessoinnilla, läpinäkyvän ketjun ja viljelijän pellolle asti jäljitettävän tuotteen.

”Uusien tuotantotilojen myötä voimme palvella ammattikeittiötä entistä paremmin”

Kiinnostaisiko esimerkiksi talon oma salaattiöljy öljymme pohjalta? Tai haluaisitteko viedä jonkin maun, kuten chilin, öljyn kautta lopputuotteeseen kuluttajaystävällisesti?

Syksyllä käyttöönotettavien uusien tuotantotilojemme myötä meillä on entistä paremmat edellytykset palvella ammattikeittiöasiakkaitamme. Pienenä yrityksenä olemme joustava ja meillä on mahdollisuus asiakaslähtöisiin räätälöityihin pakkausratkaisuihin.

Mikäli haluat kuulla, mihin kaikkeen öljymme voivat taipua tai ideoida yhdessä, niin ole rohkeasti yhteydessä!

Tuomas Olkkonen
Laadunhallinta, tuotekehitys
040 8604631, tuomas.olkkonen@alavuden.fi

Alavuden Öljynpuristamo Oy – yli 20 vuotta kotimaisen rypsin jalostusta!
Alavudella toimiva vuonna 1997 paikallisten viljelijöiden perustama rypsin kylmäpuristamo. Tuotteidemme takana ovat suomalaiset viljelijät ja kaikissa kuluttajatuotteissamme on Joutsenlippu-merkintä kertomassa kotimaisesta alkuperästä.

www.alavudenoljynpuristamo.fi

Seuraa meitä somessa.

Osoitelähde: EkoCenterian asiakasrekisteri ja Horeca 2021 -rekisteri
EkoCentria, Sammakkolammentie 2, 70200 KUOPIO
ekocentria@sakky.fi | www.ekocentria.fi

Tämä uutiskirje on lähetetty osoitteeseen .
Mikäli et halua enää viestiä? Poistu listaltamme

Jos viesti ei näy oikein, voit lukea nettiversion täältä.