1.4.2015 voimaan tullut uusi elintarviketietoasetus koskettaa kaikkia ammattikeittiötoimijoita. Onko asetuksen muutokset jo hanskassa? Entä luomuviestintä ruokalistoilla? Miten varmistat käyttämäsi luomun oikeellisuuden?
Portaat luomuun -ohjelma kouluttaa
19.5. klo 11.30 - 16.00 Mikkelissä
Paikka Ravintola Talli, Patteristonkatu 2, Mikkeli
Kouluttajana elintarviketietoasetuksen sekä luomulainsäädännön asiantuntija Jaana Elo
Koulutuksen sisältö:
- Elintarviketietojen ilmoittaminen asiakkaalle. Miten EU:n kuluttajainformaatioasetus ja 1.4.2015 voimaan astunut kansallinen elintarviketietoasetus vaikuttavat ammattikeittiöiden arkeen? MMM:n antama elintarviketietoasetus 834/2014 kumoaa aiemmat kansalliset säädökset ja nyt sovelletaan EU:n elintarviketietoasetusta.
- Luomun oikeaksi tunnistaminen; asiakirjaselvitykset ja valvonta ammattikeittiöissä
- Luomuviestintä ruokalistoilla ja markkinoinnissa
SITOVAT ILMOITTAUTUMISET KE 13.5. MENNESSÄ osoitteeseen reetta.toivanen@sakky.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro organisaatio/ravintola, osallistujien määrä, nimet sekä laskutustiedot ja erityisruokavaliot.
Koulutuksen hinta Portaat luomuun -ohjelmassa mukana oleville toimijoille 40 e/hlö +alv. Muille 75 e/hlö +alv. Hinta sisältää koulutuksen sekä kahvin+kahvileivän.
Mukaan mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta.
Laskutamme osallistujilta koulutuspäivän hinnan ilmoittautumisten mukaisesti. Osallistumismaksua ei palauteta.
|