Marraskuun uutiskirjeessä:

Ruokapalveluiden opit ja parhaat vinkit on koottu juuri julkaistuun Kohti luomutavoitetta -malliin, joka auttaa kaiken kokoisia ammattikeittiöitä luomun käytön lisäämisessä.  

Katso julkaisutilaisuuden tallenne. Julkaisutilaisuudessa 14.11. tutustuttiin malliin ja kuultiin ruokapalveluiden, luomutuottajien ja yritysten ajatuksia siitä, miten luomun käyttöä voidaan edistää ammattikeittiöissä jatkossakin.

Joulukuun infoissa hankinta-asiantuntija vastaa kysymyksiin luomuhankinnoista ja tutustutaan tarkemmin Kohti luomutavoitetta -malliin.

Kohti luomutavoitetta - kyllä onnistuu!

11 ruokapalvelupilottia on lisännyt luomun käyttöä tuloksekkaasti Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeen aikana. Kolmen vuoden aikana ruokapalvelut ovat käyttäneet luomuraaka-aineita lähes miljoona kiloa! 

Ruokapalveluiden opit ja parhaat vinkit luomun lisäämiseen on koottu malliin. Tutustu luomun käytön lisäämisen vaiheisiin ja lue ruokapalveluiden vinkit, miten lisäät luomua ruokalistoille ilman merkittävää kustannusten nousua. 


Kohti luomutavoitetta - näin se onnistuu:

Lisää luomua vaihe vaiheelta >

Mallissa on 7 vaihetta, joista jokainen sisältää ohjeita ja työkaluja luomun käytön lisäämisen tueksi. 

Opi ruokapalveluilta >

Lue miten ruokapalvelut ovat mm. onnistuneet luomuhankinnoissa ja tuotekehityksessä, tehneet yhteistyötä luomutuottajien kanssa ja osallistaneet henkilöstön luomun käytön lisäämiseen sekä kertoneet luomusta asiakkaille. 

"Peukut ratkaisukeskeisyydelle!"

Kohti luomutavoitetta -mallin julkaisutilaisuudessa kuultiin ruokapalveluiden vinkkejä, miten kansallinen luomutavoite saavutetaan. Ääneen pääsivät myös luomutuottajat ja yritykset, joita ilman tavoitteen saavuttaminen ei olisi mahdollista. 

Julkaisutilaisuuden tallenne on katsottavissa 2.12. asti:

Kiitos teille ruokapalveluiden ammattilaisille ja muille hankkeessa mukana olleille! Teidän osaaminen, ratkaisukeskeisyys ja sitoutuminen tähän työhön on ollut innostavaa ja edistänyt kaikkien ammattikeittiöiden luomun käyttöä sekä suomalaista luomuruokaketjua. 

Joulukuun infot

Rohkeutta luomuhankintoihin!

Tiistaina 3.12. klo 13-14 hankinta-asiantuntija vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin luomuhankinnoista. 

Kohti 25 % luomutavoitetta

Keskiviikkona 11.12. klo 13-14 tutustutaan malliin, jonka avulla kaikki ruokapalvelut voivat lisätä luomun käyttöä.

Osoitelähde: LuRu-hankkeen yhteistyökumppanit sekä uutiskirjeen tilanneet
EkoCentria, Hehkukatu 1, 70210 KUOPIO
ekocentria@sakky.fi | www.ekocentria.fi

Tämä uutiskirje on lähetetty osoitteeseen .
Mikäli et halua enää viestiä? Poistu listaltamme

Jos viesti ei näy oikein, voit lukea nettiversion täältä.