HUIPPUAROMIKKUUTTA JA -PUHTAUTTA EU:N POHJOISIMMALTA HEDELMÄTILALTA

Kuopiolaisella Hiekkalan -tilalla tuotetaan EU- alueen pohjoisimmat kauppakelpoiset hedelmät ja niistä tehdyt jalosteet. Kuopiolainen -tuoteperheen luomuomenahillo ja -omena-päärynäsiirappi ovat raikkaita, huippupuhtaita ja -aromikkaita sekä erittäin hedelmäpitoisia jalosteita niin arkeen kuin juhlaan. Tuotteissa on tähdätty korkeaan laatuun, yksinkertaiseen reptiikkaan, lisä- ja säilöntäaineettomuuteen sekä tuoteturvallisuuteen. Tuotteissa maistuu vain pitkän pohjoisen päivän maustama puhdas luomuhedelmä, ei mikään muu. Vieläkö sellaisen maun tunnistat?

Hiekkalan tila on ainoa kotimaisia luomuhedelmähilloja ja -siirappeja kaupallisessa mittakaavassa valmistava yritys Suomessa. Noin viiden hehtaarin kokoinen, metsien ja vesien keskellä sijaitseva suojainen tarha -alue on myös todellinen monimuotoisuuslähde ja pörriäisparatiisi.

Katso täältä, miten ehkä maailman pohjoisimmat kauppakelpoiset omenat ja päärynät tuotetaan.

Lisätietoa, myynti ja maksuttomien maistiaisten tilaaminen

Hiekkalan maatila
Panu Hiekkala
040 7463834
hiekkapa@dnainternet.net

Hiekkalan maatilalla on viljelty luomuhedelmää kaupallisessa mittakaavassa vuodesta 2010 alkaen ja kesällä 2021 tilan pelloilla kasvaa noin 4300 omenapuuta ja 700 päärynäpuuta. Pohjoisen sijainnin ansiosta alueella on niukasti erilaisia taudinaiheuttajia, minkä lisäksi vijelyssä käytettyjen venäläisten lajikkeiden hyvä taudin- ja talvenkestävyys takaaat sen, että huippulaatuisten ja -aromikkaiden hedelmien tuotanto onnistuu kaikkina kesinä.

Osoitelähde: EkoCentrian asiakasrekisteri ja Taloustutkimus Oy:n Horeca 2020 -rekisteri
EkoCentria, Sammakkolammentie 2, 70200 KUOPIO
ekocentria@sakky.fi | www.ekocentria.fi

Tämä uutiskirje on lähetetty osoitteeseen .
Mikäli et halua enää viestiä? Poistu listaltamme

Jos viesti ei näy oikein, voit lukea nettiversion täältä.