Ole enemmän kuin kokki, ole Luomukokki!

Kestävään gastronomiaan keskittynyt Luomukokki-kilpailu järjestetään 6.-7.3.2019 Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla Helsingissä.

Tuomareina tunnettuja kestävän gastronomian huippuammattilaisia. Päätuomarina toimii keittiömestari ja vuoden 2016 vuoden luomukokki Benjamin Frostell. Muut tuomarit ovat Filip Langhoff (Ask ja Jord), Toni Kostian (Grön ja Way) ja Simona Milazzo (Sicapelle) sekä lehdistön edustajana Aromin päätoimittaja Heli Koivuniemi. Kilpailun virallisena johtajana toimii lehtori ja keittiömestari Sampo Kantele.

Kilpailu on tarkoitettu keittiöammattilaisille ja ilmoittautuminen kilpailijaksi on auki 31.1.2019 asti.

Kilpailun säännöt ja ilmoittautuminen www.proluomu.fi 

  • 13.12.2018